WWW.NIEUWERKERKEN.TEKOOPHUIS.BE

VRAAGPRIJS: 155.000 €

woning te koop aanbieden zelf huis verkopen nieuwerkerken zoek huis te koop huis uit de hand te koop nieuwerkerken huis te koop particulier
HOME - HUIS TE KOOP NIEUWERKERKEN - BESCHRIJVING
Slaapkamers: 2 Bouwjaar: - Bewoonbaar: 182 m²
EPC: 1656 kWh/m2 Vrij: vanaf akte Opp. grond: 300 m²

In vrij aangename omgeving, dicht tegen scholen en met goede verbindingswegen, een half vrijstaande woning met zij-ingang. Deze woning in Nieuwerkerken bij Aalst dient gerenoveerd te worden. Via de zijmuren geniet deze woning van veel lichtinval.

Vanuit de reeds ingerichte keuken en leefruimte heeft u een zicht op de binnenkoer, achteraan zijn er stallingen en grote zuid-oost gerichte tuin. 3 splks en een grote zolder (het dak is in zeer goede staat).

Prijs te bespreken. Contacteer ons kantoor voor deze woning in Nieuwerkerken.

Nieuwerkerken is een mooie deelgemeente in Aalst. Deze fusiegemeente bevat naast Nieuwerkerken nog Baardegem, Erembodegem, Gijzegem, Herdersem, Hofstade, Meldert en Moorsel.